Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Visita guiada a La Casa Penya

La Casa Penya

Visita guiada a La Casa Penya

Deixa’t seduir i vine a descobrir els tresors naturals de la Marjal d’Almardà!!!

diumenge 20 d’agost de 2017, per  AE-Agró

DIUMENGE 20 D’AGOST: Durant juliol i agost, Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) et proposem que et deixes seduir per La Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat de la Marjal d’Almardà-Almenara. Amb este desig, la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró programarà cada diumenge una jornada de portes obertes a La Casa Penya que inclourà un passeig per la Finca de Penya, la reserva de fauna silvestre de la Marjal d’Almardà.

La setena visita guiada visita guiada de l’estiu a La Casa Penya serà el diumenge 20 d’agost. Concretament a les 11:00 hores. L’objectiu? Doncs, que amants de la natura, veïns, turistes i curiosos descobrisquen, amb l’exposició permanent i la resta d’equipaments d’este centre mediambiental, els tresors naturals dels ecosistemes mediterranis litorals: la platja, el saladar i la marjal.

Si vols rebre més informació de La Casa Penya, concertar una visita per a grups o necessites realitzar qualsevol altra consulta, envia un correu electrònic a visitescasapenya@gmail.com o telefona al 684 456 820. Deixa’t seduir per la marjal i vine este estiu a La Casa Penya!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Marjal d’Almenara, de la desaparició a l’excel·lència mediambiental

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles