Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > La Costera de Puçol: Ruta teatralitzada "Amigues de la nit"

Horta Nord

La Costera de Puçol: Ruta teatralitzada "Amigues de la nit"

Ja no queden places per a esta activitat ni per a la ruta "Els mags de les estreles"

dijous 24 d’agost de 2017, per  AE-Agró

DIJOUS 24 D’AGOST: L’última activitat de les "Nits de Natura a La Costera", iniciativa organitzada pel col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, serà el dijous 24 d’agost. Concretament es tracta de la ruta teatralitzada Amigues de la nit de Calderona Viva. Tanmateix, vos informem que ja no queden places lliures per a esta jornada de natura a la llum de la Lluna en el paratge natural municipal de Puçol.

A més a més, vos informem que l’aforament per a l’espectacle familiar de Calderona Viva Els mags de les estreles, que es celebrarà el divendres 11 d’agost en esta muntanyeta de la Serra Calderona, també està complet. Des d’AE-Agró Horta Nord volem mostrar la nostra satisfacció per l’èxit de públic de les activitats programades amb motiu de les "Nits de Natura a La Costera" i desitjar-vos a totes i tots un feliç estiu.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Nits de Natura a La Costera de Puçol

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles