Arrel de la web > Notícies > Obertes les inscripcions per a l’Aplec Ecologista del País (...)

Pam a pam

Obertes les inscripcions per a l’Aplec Ecologista del País Valencià

La cita serà el 23 i el 24 de setembre a L’Ametla de Palla de Carrícola

divendres 25 d’agost de 2017, per  AE-Agró

Després d’un any en guaret, l’Aplec Ecologista del País Valencià torna amb força a Carrícola. Esta localitat de La Vall d’Albaida, que acull l’esdeveniment des del seu naixement en 2011, albergarà el cap de setmana del 23 i el 24 de setembre la seua sisena edició. Enguany l’Aplec Ecologista, cita organitzada per la Coordinadora Ecologista de La Vall d’Albaida (CEVA), La Colla Ecologista L’Arrel d’Ontinyent, Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de Carrícola, comptarà amb la participació de Joaquín Araujo, Rosa María Calaf i Yayo Herrero, a més a més de debats, intercanvis de llavors, exposicions, un mercat de productes de proximitat, una fira d’entitats, activitats infantils... A què esperes per a apuntar-te???

El pròxim mes de setembre Carrícola (La Vall d’Albaida, València) tornarà a erigir-se com la capital de l’ecologisme valencià. Concretament el cap de setmana del 23 i el 24 de setembre, quan esta xicoteta localitat albergarà de nou l’Aplec Ecologista del País Valencià. En esta sisena edició, l’esdeveniment comptarà amb la presència de tres convidats de luxe: Joaquín Araujo, que realitzarà una ponència sobre els paisatges vius com a patrimoni cultural; Rosa María Calaf, que parlarà de conflictes internacionals i medi ambient; i Yayo Herrero, que explicarà propostes ecofeministes per a transitar cap a un món sostenible.

A més a més de les tres ponències, que seran al centre d’educació ambiental de L’Ametlla de Palla, durant l’Aplec Ecologista es programaran tres taules de debat. La temàtica d’estos col·loquis, que comptaran amb la participació d’experts en la matèria, serà la següent: "Infraestructures verdes, solucions naturals per a problemes urbans", "Llauradors i ramaders front el negoci dels intermediaris" i "Canvi Climàtic: Un debat necessari a nivell autonòmic". Destacar que també es celebrarà una taula redona per a mostrar experiències d’èxit de col·lectius, com és el cas de la Colla Verda de Sagunt, i la instal·lació de l’exposició "La contaminació per ozó troposfèric".

Com en les dues edicions anteriors, enguany l’Aplec Ecologista també lliurarà el Premi Ametlla de Palla, que reconeix el treball en defensa de la natura d’una organització, i a més a més es realitzarà un intercanvi de llavors, un mercat de productes de proximitat, un tast de cerveses artesanes i ecològiques, una fira d’entitats i activitats infantils. Finalment, recordar que els protagonistes de l’actuació musical d’esta edició de l’Aplec seran Lilit i Dionís.

Des d’Acció Ecologista-Agró, com a entitat que col·labora amb la Coordinadora Ecologista de La Vall d’Albaida (CEVA), La Colla Ecologista L’Arrel d’Ontinyent i l’Ajuntament de Carrícola en l’organització de l’Aplec, t’animem a participar en esta cita imprescindible, que en esta edició compta amb el suport del Col·lectiu L’Esquella, Llavors d’Ací, EINES, la Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià, Avinença, Caixa Ontinyent, Ecologistas en Acción, Ontinyent en Bici i VilaWeb.

Les inscripcions prèvies, necessàries per a assistir a l’Aplec, estan obertes des del passat 17 d’agost i tens fins al 19 de setembre per a apuntar-te. Però, dóna’t pressa perquè les places són limitades i per ordre d’inscripció. El preu és de 8 euros per a les activitats i l’accés a la zona d’acampada. Les menjades, que són opcionals i de menús vegetarians, es paguen a banda. A més a més, també pots reservar ja la teua samarreta de l’Aplec. T’esperem a Carrícola!!! Aplut, aplec i salut!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Cinc anys d’Aplec: Llavors per al canvi necessari

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles