Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > L’Horta Nord > Notícies > Més de 170 persones participen en les "Nits de Natura a La Costera"

Horta Nord

Més de 170 persones participen en les "Nits de Natura a La Costera"

Èxit de públic en les activitats nocturnes de l’estiu al paratge natural municipal de Puçol

dilluns 28 d’agost de 2017, per  AE-Agró

Este estiu, amb motiu de les "Nits de Natura de La Costera", Acció Ecologista-Agró Horta Nord ha organitzat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, sis activitats nocturnes en este paratge natural municipal de la Serra Calderona. En total, 178 persones s’han sumat a estes sis jornades gratuïtes de natura a la llum de la Lluna, que han comptat amb la participació de La Granja de Bitxos, que va realitzar un taller sobre rates penades; la Societat Valenciana d’Ornitologia (SVO), que va oferir una xerrada sobre el Projecte Mussols; i Calderona Viva, que ha representat quatre rutes teatralitzades. Des de l’inici de 2017, La Costera suma ja més de 500 visitants en les diferents convocatòries programades per AE-Agró.

El passat dijous, 24 d’agost, es va celebrar al paratge natural municipal de Puçol (Horta Nord, València) l’última activitat de les "Nits de Natura a La Costera". La cita va ser amb Calderona Viva i la seua ruta teatralitzada sobre les rates penades Amigues de la Nit. Este espectacle familiar va reunir a 28 persones en La Costera, on també es va poder disfrutar el mes anterior. Concretament el divendres 8 de juliol, quan 39 amants de la natura de totes les edats van participar en esta activitat.

A més a més d’Amigues de la Nit, este estiu Calderona Viva ha representat dos vegades la seua ruta teatralitzada Els Mags de les estreles al paratge natural municipal de Puçol. La primera convocatòria va ser el divendres 21 de juliol i la segona el divendres 11 d’agost. En total, 66 persones han visitat La Costera durant estes dues activitats, enfocades a aprendre a identificar les estreles i les constel·lacions i també a descobrir les històries i llegendes que les acompanyen des de l’antiga Grècia.

Finalment, recordar que el passat mes de juny també es van programar dues activitats més al paratge natural municipal de Puçol amb motiu de les "Nits de Natura a La Costera". La primera va ser el divendres 9 de juny, quan La Granja de Bixtos va realitzar un taller de construcció de refugis per a rates penades, i la segona el divendres 22 de juny, quan la Societat Valenciana d’Ornitologia (SVO) va oferir una xerrada sobre el Projecte Mussols. Estes dues convocatòries, que van sumar 45 participants, van incloure un passeig nocturn per a identificar la fauna nocturna d’esta muntanyeta de la Serra Calderona.

Acció Ecologista-Agró, entitat que custodia La Costera des de 2011 i que ha organitzat estes sis activitats gratuïtes amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, vol mostrar la seua satisfacció per l’èxit de públic de les "Nits de Natura a La Costera". En total, este estiu 178 persones han visitat este paratge natural municipal, que des de gener de 2017 suma ja més de 500 visitants. A partir de setembre tornarem a programar noves activitats en esta muntanyeta de la Serra Calderona. Esteu totes i tots convidats!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Costera de Puçol, aula de conservació i formació ambiental

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?