Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Jornada de viverisme forestal a La Costera de Puçol

Horta Nord

Jornada de viverisme forestal a La Costera de Puçol

Voluntariat mediambiental remunerat amb una planteta de regal

dissabte 16 de setembre de 2017, per  AE-Agró

DISSABTE 16 DE SETEMBRE: Després de l’èxit de participació de les "Nits de Natura a La Costera", el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord organitza el pròxim dissabte, 16 de setembre, una jornada de viverisme forestal a l’hivernacle de canyes del Paratge Natural Municipal de La Costera. L’objectiu? Doncs, començar a preparar les reforestacions de 2018 en esta muntanyeta de la Serra Calderona que custodia AE-Agró.

La jornada, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, consistirà a transplantar plançons de carrasques (Quercus ilex), llentiscles (Pistacia lentiscus), fleixos valencians (Fraxinus ornus), baladres (Nerium oleander) i altres espècies del bosc mediterrani. A més a més, també plantarem llavors, multiplicarem lliris grocs (Iris pseudacorus) i realitzarem tasques de manteniment de l’hivernacle de canyes.

El punt de trobada per als voluntaris serà l’Aula Multiusos de La Costera (antics Polvorins de Riotinto). Concretament, a les 10:00 hores. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació, pots telefonar al 691 077 424. T’esperem en esta activitat de viverisme forestal remunerada amb una planteta de regal. Participa!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Costera de Puçol, aula de conservació i formació ambiental

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles