Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Visita guiada a La Casa Penya

La Casa Penya

Visita guiada a La Casa Penya

Deixa’t seduir i vine a descobrir els tresors naturals de la Marjal d’Almardà!!!

diumenge 17 de setembre de 2017, per  AE-Agró

DIUMENGE 17 DE SETEMBRE: Després de seduir a turistes i veïns d’Almardà durant l’estiu, La Casa Penya torna a obrir les seues portes el diumenge 17 de setembre. Eixe dia la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista Agró organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), una nova visita al centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara.

L’objectiu? Doncs, que amants de la natura, veïns, turistes i curiosos descobrisquen, amb l’exposició permanent i la resta d’equipaments de La Casa Penya, els tresors naturals dels ecosistemes mediterranis litorals: la platja, el saladar i la marjal. L’activitat inclourà també un passeig per la Finca de Penya, la reserva de fauna silvestre de la Marjal d’Almardà que custodia AE-Agró.

Per a participar en esta visita guiada, que començarà a les 11:00 hores i acabarà a les 13:30 hores, no cal inscripció prèvia. Però, si vols rebre més informació, concertar una visita per a grups o necessites realitzar qualsevol altra consulta, envia un correu electrònic a visitescasapenya@gmail.com o telefona al 684 456 820. Deixa’t seduir per la marjal i vine a La Casa Penya!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Marjal d’Almenara, de la desaparició a l’excel·lència mediambiental

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles