Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Jornades "Societat Civil, Alimentació i Ciutats Sostenibles": Microponència (...)

Aliades en la Nit

Jornades "Societat Civil, Alimentació i Ciutats Sostenibles": Microponència del projecte "Aliades en la Nit"

Vine a descobrir com les rates penades ajuden en el conreu de la xufa i l’arròs

dissabte 16 de setembre de 2017, per  AE-Agró

DISSABTE 16 DE SETEMBRE: En 2015, més d’un centenar de ciutats van subscriure el Pacte de Milà per a promoure sistemes alimentaris sostenibles. Una d’estes urbs va ser València que en 2017 serà la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible, marc en el qual es celebra este cap de setmana les Jornades "Societat Civil, Alimentació i Ciutats Sostenibles". La cita, organitzada per l’Ajuntament de València i el de Saragossa amb la col·laboració de diferents institucions i entitats, és un espai per a poder dialogar, debatre, trobar-se i deprendre de diferents experiències entorn de la gobernança alimentària urbana. Especialment pel que respecta als territoris implicats en la Xarxa de Ciutats per l’Agroecologia.

Amb este repte, el divendres 15 i el dissabte 16 de setembre s’organitzaran diferents ponències, xerrades, tallers, debats i tots tipus d’activitats amb motiu de les Jornades "Societat Civil, Alimentació i Ciutats Sostenibles". Una d’elles serà la presentació de microponències sobre experiències agroalimentàries. L’objectiu? Doncs, aprendre i compartir bones pràctiques desenvolupades per entitats de la societat civil o microempreses com, per exemple, el projecte "Aliades en la Nit". Esta iniciativa agroecològica, impulsada per Roncadell i Acció Ecologista-Agró amb el suport de l’Ajuntament de València, promou la presència de rates penades en l’Horta i els arrossars com a mesura de control biològic de plagues agrícoles.

Si vols saber més del projecte "Aliades en la Nit", no et perdes la nostra microponència en les Jornades "Societat Civil, Alimentació i Ciutats Sostenibles". La cita serà el dissabte 16 de setembre a les 11:30 hores al Palau de l’Exposició (Plaça de Galícia, NÚM. 1). T’esperem per a explicar-te perquè les rates penades són unes gran aliades per al cultiu de l’arròs i la xufa!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Rates penades, de la Plaça a l’Horta

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles