Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Projecte Emys a l’Albufera: Cens de tortugues al Tancat de la (...)

Voluntariat Ambiental

Projecte Emys a l’Albufera: Cens de tortugues al Tancat de la Pipa

Ajuda’ns a estudiar i conservar l’Emys orbicularis!!!

dimarts 19 de setembre de 2017, per  AE-Agró

DIMARTS 19 DE SETEMBRE: Després de censar en primavera la població de tortugues d’estany europees (Emys orbicularis) i tortugues d’aigua ibèriques (Mauremys leprosa) del Tancat de la Pipa (Parc Natural de l’Albufera de València), el Projecte Emys torna este mes de setembre a esta àrea de reserva, propietat de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) però custodiada per Acció Ecologista-Agró i SEO/BirdLife.

El repte? Continuar amb el seguiment d’esta població de tortugues autòctones i, a més a més, completar el treball de camp del projecte Territori Emys que lidera la Fundació Emys. Esta iniciativa, per a l’estudi i la gestió de les Emys orbicularis en la conca mediterrània, compta amb el suport de la Fundación Biodiversidad (Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient) i la col·laboració del Grup de Recerca en Ecologia Aquàtica Continental (GRECO) de la Universitat de Girona, el GOB (Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa) de Menorca i AE-Agró.

La primera cita amb les tortugues autòctones del Tancat de laPipa serà este diumenge, 17 de setembre, a les 10:00 hores, quan col·locarem els mornells amb els quals realitzarem el cens. Després convocarem tres voluntariats més per a revisar estes trampes i estudiar l’evolució d’esta població de tortugues. Concretament, el dimarts 19 de setembre a les 16:00 hores i el dimecres 20 i el dijous 21 de setembre a les 10:00 hores.

Si vols participar en el Projecte Emys, iniciativa de ciència ciutadana que en la Pipa compta amb la col·laboració de la Conselleria de Medi Ambient, i descobrir més a fons el projecte Territori Emys, només has d’enviar un correu electrònic a projecteemys@gmail.com. T’esperem per a tortuguejar!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Projecte Emys: Informe 2016

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles