Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Notícies > MEDI, el concurs audiovisual del Medi Ambient valencià

Pam a pam

MEDI, el concurs audiovisual del Medi Ambient valencià

Perquè qui coneix el territori no el destruïx

dimarts 12 de setembre de 2017, per  AE-Agró

MEDI és un nou concurs audiovisual impulsat per la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Alcúdia (La Ribera Alta, València) amb la col·laboració d’Ecologistas en Acción, Xúquer Viu, Samaruc Digital i Acció Ecologista-Agró. La seua vocació és ser la finestra al món dels treballs audiovisuals que tenen el Medi Ambient com a protagonista dins el territori valencià i, així, convertir-se en una eina de conscienciació sobre la necessitat de preservar el nostre entorn. Perquè qui coneix el territori no el destruïx. Les obres audiovisuals, que poden ser en valencià o castellà, es podran presentar a concurs fins al 15 de gener i el premi per al guanyador és de 600 euros. A què esperes per a participar???

MEDI vol obrir la porta als realitzadors audiovisuals que mostren el paisatge, la flora i la fauna del País Valencià des d’un punt de vista ecològic i ambiental. Però, també a qui ho fa amb una mirada social i antropològica de les persones que habiten el territori. De la mateixa manera esta mostra, que impulsa la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Alcúdia (La Ribera Alta, València) amb la col·laboració d’Ecologistas en Acción, Xúquer Viu, Samaruc Digital i Acció Ecologista-Agró, vol ser un espai de denúncia davant els conflictes que es generen arran de la presència humana i la fragilitat dels ecosistemes.

El concurs naix amb la vocació de ser una eina de conscienciació ambiental sobre la necessitat de preservar l’entorn a partir dels coneixements que ens proporciona l’audiovisual. Així, MEDI pretén posar en valor la relació que s’establix entre la creació audiovisual i el Medi Ambient com a escenari d’acció. Perquè qui coneix el territori, no el destruïx. Per això, esta mostra aspira a ser la finestra al món dels treballs audiovisuals que tenen el Medi Ambient del País Valencià com a protagonista.

Les obres audiovisuals es podran presentar a concurs fins al 15 de gener i poden ser tant en valencià com en castellà. Això sí, han de ser treballs originals no premiats en cap altre concurs entre 2016 i 2017 i amb una duració mínima de 5 minuts i màxima de 30. S’accepten audiovisuals tant de persones físiques com de col·lectius i organitzacions. Però, cada autor només podrà presentar una obra a concurs.

El primer premi de MEDI està dotat amb 600 euros, el segon amb 400 i el tercer amb 200. A més a més, també hi ha un premi del públic de 200 euros i un premi local de 100. El lliurament dels guardons es realitzarà el 25 de gener a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia i el jurat estarà format per professionals del sector audiovisual i per representants de les organitzacions ecologistes que col·laborem amb esta mostra. Si vols més detalls sobre MEDI, consulta les bases del concurs en la pàgina web de l’Ajuntament de l’Alcúdia.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : El concurs de fotografia i curtmetratges de València en Bici ja té guanyadors

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?