Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > La Casa Penya: Taller de seguiment i cens de gambeta

La Casa Penya

La Casa Penya: Taller de seguiment i cens de gambeta

T’esperem en el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara per a explicar-te la metodologia d’estudi d’este tresor natural

dimecres 20 de setembre de 2017, per  AE-Agró

DIMECRES 20 DE SETEMBRE: Acció Ecologista-Agró organitza, amb la col·laboració de la Conselleria de Medi Ambient i l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), un taller de seguiment i cens de gambeta. La cita serà el pròxim dimecres de 16:30 a 19:00 hores a La Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara.

El taller consistirà a explicar la metodologia d’estudi de la gambeta, un dels tresors naturals dels nostres aiguamolls, i després es realitzarà una eixida de camp a la Finca de Penya, una reserva de fauna silvestre custodiada per AE-Agró i on trobem diferents espècies de gambeta.

Tant la part teòrica com la pràctica serà impartida per un tècnic de la Conselleria amb la col·laboració dels voluntaris d’AE-Agró que treballen en el seguiment de la gambeta a la Marjal d’Almenara. La participació en este taller és gratuïta. Tanmateix, per motius d’aforament, cal inscriure’s enviant un correu electrònic a lici70@yahoo.es. T’esperem a La Casa Penya!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : El Thalictrum maritimum reconquerix la Marjal d’Almenara

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles