Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Tancat de la Pipa: Nit de les rates penades

Aliades en la Nit

Tancat de la Pipa: Nit de les rates penades

Vine a l’Albufera a conéixer a les nostres aliades nocturnes!!!

divendres 22 de setembre de 2017, per  AE-Agró

DIVENDRES 22 DE SETEMBRE: El projecte "Aliades en la Nit", iniciativa que impulsa Acció Ecologista-Agró i Roncadell amb el suport de l’Ajuntament de València i altres entitats i organitzacions, visita el pròxim divendres 22 de setembre el Tancat de la Pipa, una àrea de reserva de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) que es troba ubicada en el cor del Parc Natural de l’Albufera i sota la custòdia del territori de SEO/BirdLife i AE-Agró.

La "Nit de les rates penades" arrancarà a les 18:30 hores amb una xerrada a càrrec de Miguel Ángel Monsalve. Este company de Roncadell i membre de la SECEMU (Societat Espanyola per a la Conservació i l’Estudi de les Rates Penades) ens explicarà els serveis ambientals que ens oferixen els quiròpters. Per exemple, pel que respecta a l’agricultura, el control biològic de plagues de l’arròs i de la xufa, camp d’estudi en el qual treballa el projecte "Aliades en la Nit".

Després de la xerrada sobre esta iniciativa, que combina la defensa de la biodiversitat i l’agroecologia, farem una pausa per a sopar i, aproximadament a les 20:30 hores, realitzarem una eixida de camp pel Tancat de la Pipa per a observar rates penades i identificar l’espècie a la qual pertanyen. Així que ja saps, si vols conéixer més detalls sobre les nostres aliades de la nit, apunta’t a esta activitat. Només has d’enviar un correu a visitas@tancatdelapipa.net. Però, dóna’t pressa, perquè les places són limitades!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Rates penades a la Fira Alternativa

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles