Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Projecte Emys a Xiva: Cens de tortugues al Barranc del Pelós

Voluntariat Ambiental

Projecte Emys a Xiva: Cens de tortugues al Barranc del Pelós

Ajuda’ns a estudiar la població de tortugues autòctones del Club de Golf El Bosque!!!

dimarts 3 d’octubre de 2017, per  AE-Agró

DIMARTS 3 D’OCTUBRE: Per quart any consecutiu, el Projecte Emys d’Acció Ecologista-Agró et convida a participar en el seguiment de la població de tortugues d’aigua ibèriques (Mauremys leprosa) del Barranc del Pelós (Xiva, La Foia de Bunyol). Concretament, tornarem a censar la població que sobreviu en este barranc al seu pas pel Club de Golf El Bosque, on les tortugues d’aigua ibèriques competixen amb espècies exòtiques invasores que posen en perill la seua conservació.

Per a esta nova cita del Projecte Emys amb el Barranc del Pelós comptarem amb la col·laboració dels companys de la Plataforma per a la Protecció i la Conservació de la Serra de Xiva, que se sumen per tercer any consecutiu a esta iniciativa de ciència ciutadana. A més a més, també col·labora la Conselleria de Medi Ambient. El primer voluntariat serà el pròxim dimarts 26 de setembre, a les 10:00 hores, i consistirà a col·locar els mornells i les trampes flotants amb les quals es realitzarà el seguiment de la població de Mauremys leprosa del Club de Golf El Bosque.

Després realitzarem l’estudi d’esta població de tortugues d’aigua ibèriques el dijous 28 de setembre, el dissabte 30 de setembre i el dimarts 3 d’octubre, també a les 10:00 hores. Si vols participar en este cens de tortugues autòctones, l’últim que convocarà el Projecte Emys en 2017, telefona al 617 501 575. T’esperem per a tortuguejar!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Projecte Emys 2016: Informe Xiva

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles