Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Visita guiada a La Casa Penya

La Casa Penya

Visita guiada a La Casa Penya

Deixa’t seduir i vine a descobrir els tresors naturals de la Marjal d’Almardà!!!

diumenge 15 d’octubre de 2017, per  AE-Agró

DIUMENGE 15 D’OCTUBRE: Després de seduir a veïns i turistes d’Almardà durant l’estiu, esta tardor La Casa Penya obrirà les seues portes cada dos diumenges. La pròxima visita guiada al centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara serà el 15 d’octubre. L’objectiu? Doncs, que amants de la natura, veïns, turistes i curiosos descobrisquen, amb l’exposició permanent i la resta d’equipaments de La Casa Penya, els tresors naturals dels ecosistemes mediterranis litorals: la platja, el saladar i la marjal.

Esta activitat, organitzada per la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista Agró amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), inclourà un passeig per la Finca de Penya, la reserva de fauna silvestre que AE-Agró custodia junt a La Casa Penya.

Per a participar en esta visita guiada, que començarà a les 11:00 hores i acabarà a les 13:30 hores, no cal inscripció prèvia. Però, si vols rebre més informació, concertar una visita per a grups o necessites realitzar qualsevol altra consulta, envia un correu electrònic a visitescasapenya@gmail.com o telefona al 684 456 820. Deixa’t seduir per la marjal i vine a La Casa Penya!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Marjal d’Almenara, de la desaparició a l’excel·lència mediambiental

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles