Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Massa Crítica de Sueca

Muntanyeta dels Sants

Massa Crítica de Sueca

Bicicletada per a promoure una ciutat més segura, saludable i sostenible

dijous 5 d’octubre de 2017, per  AE-Agró

DIJOUS 5 D’OCTUBRE: Després d’eixir al carrer amb motiu del Dia Mundial Sense Cotxes, el pròxim dijous, 5 d’octubre, la Massa Crítica de Sueca (La Ribera Baixa, València) celebra el seu primer aniversari. I ho fa amb la nova iniciativa "12 masses, 12 crítiques". Amb esta campanya, cada mes proposarem diferents accions per a fomentar la mobilitat sostenible. En octubre ens centrarem en la Zona 30. Perquè volem que Sueca siga, com altres pobles i urbs, una Ciutat 30.

Des de la Muntanyeta dels Sants-Acció Ecologista, entitat promotora de la Massa Crítica, t’animem a participar en esta bicicletada mensual per a reivindicar una major presència i protecció dels ciclistes. I així reduir la gran quantitat de molèsties que ocasionen els vehicles motoritzats: soroll, embussos, inseguretat, contaminació atmosfèrica...

Així que ja saps, t’esperem el pròxim dijous, a les 19:00 hores, a la Plaça de l’Ajuntament per a pedalejar amb el bon rotllo i bon humor que caracteritza a la Massa Crítica. Volem una Sueca més segura, saludable i sostenible!!! Volem ser Ciutat 30!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Ciutat 30: una utopia realitzable

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles