Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Festival "L’Albufera de les Aus"

Pam a pam

Festival "L’Albufera de les Aus"

Coneix les aus de l’Albufera i la gent que treballa per elles

divendres 6 d’octubre de 2017, per  AE-Agró

DEL 6 AL 8 D’OCTUBRE: Coincidint amb la celebració del Dia Mundial de les Aus, dediquem un cap de setmana a divulgar el valor i la diversitat ornitològica del Parc Natural de l’Albufera de València i a ensenyar el treball que col·lectius, organitzacions i entitats com Acció Ecologista-Agró realitzem per a la conservació de l’avifauna. Amb este objectiu, en la seua segona edició, el festival "L’Albufera de les Aus" convocarà tots tipus d’activitats per als amants de la natura durant els dies 6, 7 i 8 d’octubre.

El divendres 6 d’octubre, a les 18:00 hores, arrancarà el festival amb la inauguració de l’exposició Les aus de l’Albufera de José Ignacio Ballester. La cita serà a la Casa Forestal del Saler on, a les 19:15 hores, tindrem la taula redona "Claus per a la gestió, conservació i divulgació del Parc Natural".

El dissabte 7 d’octubre al Centre d’Interpretació del Racó de l’Olla acollirà una fira d’associacions, empreses i institucions de 9:30 a 14:00 hores. A més a més, durant tot el matí hi haurà tallers i jocs infantils, observació d’aus, excursions de birdwatching i xerrades. Per la vesprada, a la Casa Forestal del Saler, "L’Albufera de les Aus" programarà dues xerrades més: "Eixos xatracs estranys amb el bec taronja", a càrrec de José Ignacio Diez (18:30), i "¿Para qué sirven las aves?", amb Antonio Sandoval (19:30 hores). La jornada conclourà amb cinema a la fresca. Concretament vorem, a les 21:00 hores, la pel·lícula The Million Dollar Duck del director Brian Golden Davies

El diumenge 8 d’octubre finalitzarà "L’Albufera de les Aus" amb un dels plats forts del festival: la II Marató ornitològica per equips del parc natural. La cita arrancarà a les 8:30 hores al Port de Catarroja i finalitzarà a les 12:30 al Tancat de la Pipa. Com en l’edició anterior, també tindrem una Xiquimarató amb barca i a peu de 10:00 a 12:30 hores.

La participació en totes estes activitats és lliure i només cal confirmar participació en les excursions de birdwatching del dissabte pel matí i en la Marató i Xiquimarató del diumenge. Per a inscriure’t, només has d’enviar un correu electrònic a albuferadelesaus@gmail.com. T’esperem per a descobrir-te les aus de l’Albufera i la gent que treballa per elles i pel parc natural!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Aus aquàtiques versus peixos invasors

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles