Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Biciexcursió Sueca-Tancat de la Pipa

Muntanyeta dels Sants

Biciexcursió Sueca-Tancat de la Pipa

Vine a descobrir esta àrea de reserva que custodiem en el cor de l’Albufera

dissabte 7 d’octubre de 2017, per  AE-Agró

DISSABTE 7 D’OCTUBRE: La Muntanyeta dels Sants-Acció Ecologista Agró reprén este cap de setmana les biciexcursions mensuals. Concretament este dissabte 7 d’octubre, quan et convidem a visitar el Tancat de la Pipa. Esta àrea de reserva, ubicada en el cor del Parc Natural de l’Albufera, pertany a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) però està custodiada per AE-Agró i SEO/BirdLife.

Si vols descobrir com funciona este aiguamoll artificial, pedalejar pels camps d’arròs de l’Albufera i gaudir d’un matí de natura i bicicleta, participa en esta activitat. El punt de trobada serà l’Estació de RENFE de Sueca (La Ribera Baixa, València), des d’on agafarem un tren a les 9:21 hores fins a Catarroja (Horta Sud, València). Després anirem amb bici fins al Port de Catarroja, on esmorzarem, i el Tancat de la Pipa, on tindrem una visita guiada a partir de les 11:00 hores.

La tornada a Sueca es farà amb bici. Però, també està la possibilitat de regressar amb el tren des de Catarroja. Com sempre, cadascú es fa responsable de la seua pròpia seguretat. Vos esperem en esta biciexcursió al cor de l’Albufera!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Marjal de Sueca, un gran abocador incontrolat

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles