Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Festival Dones en Verd: Jornada "Dona i ecologia"

Pam a pam

Festival Dones en Verd: Jornada "Dona i ecologia"

T’esperem en esta activitat organitzada per DONESenART

dijous 19 d’octubre de 2017, per  AE-Agró

DIJOUS 19 D’OCTUBRE: Del 16 al 29 d’octubre, DONESenART organitza el XII festival Dones en Verd, certamen amb el qual esta associació sense ànim de lucre vol visualitzar les iniciatives compromeses amb el canvi social. Entre les diferents propostes de teatre, música, performances, dansa, clown, audiovisual, poesia i fotografia, el pròxim dijous, 19 d’octubre, Dones en Verd celebra la jornada "Dona i ecologia".

La cita serà a la Sala SGAE Centre Cultural (C/ Blanqueries, NÚM. 6) a les 18:30 hores. Primer tindrem curtmetratges, teatre i monòlegs i a continuació una taula redona. En este col·loqui sobre la dona i l’ecologia, que moderarà Giovanna Ribes, intervindran María José Marín (Sembrant Biodiversitat), Nuria Cidoncha (Emprenedores a Kenya) i la nostra companya Lucía Moreno. Des d’Acció Ecologista-Agró et convidem a assistir a esta activitat i també a la resta del festival Dones en Verd. Són gratuïtes i les pots consultar en este enllaç.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : El TEDxValenciaWomen visita el Tancat de la Pipa

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles