Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Territori Emys: Solta de tortugues d’estany europees a Albalat de la (...)

Territori Emys

Territori Emys: Solta de tortugues d’estany europees a Albalat de la Ribera

Vine a formar-te en el ràdio-seguiment de les Emys orbicularis

dilluns 16 d’octubre de 2017, per  AE-Agró

DILLUNS 16 D’OCTUBRE: En el marc del projecte Territori Emys, Acció Ecologista-Agró ha impulsat amb l’Ajuntament d’Albalat de la Ribera, el Servei de Vida Silvestre de la Conselleria de Medi Ambient i el Parc Natural de l’Albufera de València la restauració ambiental dels Ullals de la Senillera. El repte? Doncs, consolidar una nova població de tortuga d’estany europea (Emys orbicularis) en este racó de l’Albufera de València.

Amb este objectiu, el pròxim dilluns, 16 d’octubre, et convidem a participar en una jornada de solta d’Emys orbicularis als Ullals de la Senillera. La cita arrancarà a les 16:30 hores al Centre Dotacional d’Albalat de la Ribera (C/ del Delme, NÚM. 21), on ens donarà la benvinguda l’alcalde d’esta localitat, Felip Hernandis. Després, Ignacio Lacomba, membre del Servei de Vida Silvestre de la Conselleria, ens explicarà quina és la situació de la tortuga d’estany europa al País Valencià. Per la seua part, Paloma Mateache, directora-conservadora del Parc Natural, ens parlarà de la importància dels ullals d’Albalat de la Ribera per a la conservació de l’Albufera.

A continuació, Acció Ecologista-Agró presentarà el Projecte Emys i també el Territori Emys, iniciativa que enguany desenvolupem amb la Fundació Emys de Girona i el GOB (Grup Ornitològic i de Defensa de la Naturalesa) de Menorca i que compta amb el suport de la Fundación Biodiversidad (Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient).

Finalment, la jornada conclourà als Ullals de la Senillera, on alliberarem exemplars d’Emys orbicularis equipats amb ràdio-transmissors i explicarem com es realitza el ràdio-seguiment de les tortugues. L’objectiu és formar i capacitar a un grup de voluntaris locals per al seguiment d’esta nova població d’Emys orbicularis. Si vols col·laborar amb esta iniciativa de ciència ciutadana, participa el pròxim dilluns en esta activitat. T’esperem per a tortuguejar!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La conservació de la tortuga d’estany salta de l’acció local a la coordinació entre comunitats autònomes

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles