Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > L’Horta Nord > Activitats > Astronomia i natura a La Costera de Puçol

Horta Nord

Astronomia i natura a La Costera de Puçol

Més de 150 persones participen en les dues primeres activitats de la tardor en esta muntayeta de la Serra Calderona que custodia AE-Agró

dijous 2 de novembre de 2017, per  AE-Agró

El passat dissabte, 28 d’octubre, va arrancar la "Tardor de Natura a La Costera" amb dues activitats en esta muntanyeta de la Serra Calderona. Pel matí, el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró L’Horta Nord va organitzar una jornada de portes obertes al paratge natural municipal de Puçol. Esta cita, que va reunir a una vintena de participants, va incloure una visita guiada per als adults i ecojocs per als més menuts. I, per la vesprada-nit, es va celebrar una jornada astronòmica que va congregar a més de 150 de persones. Des d’AE-Agró volem agrair a l’Ajuntament de Puçol, Kyrios Educación i l’astrònom local Amadeo Aznar la seua col·laboració en estes dues activitats de la "Tardor de Natura a La Costera".

Mostrar els tresors mediambientals de La Costera i explicar el treball de custòdia del territori que, des de 2011, desenvolupa el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord en el paratge natural municipal de Puçol. Este era l’objectiu de la jornada de portes obertes del passat dissabte, 28 d’octubre, cita que va reunir a una vintena de persones en esta muntanyeta de la Serra Calderona. I, amb este repte, AE-Agró va realitzar una visita guiada per als adults mentres els més menuts disfrutaven, amb Kyrios Educación, d’un matí d’ecojocs en l’Aula Natura de La Costera.

Per la vesprada-nit, gràcies a la col·laboració d’Amadeo Aznar d’Astronomía Para Todos, AE-Agró va organitzar en este paratge natural municipal una jornada per a commemorar el Dia Internacional de l’Observació Lunar. L’activitat va congregar a més de 150 persones, que primer van assistir a una xerrada a càrrec d’este astrònom aficionat de Puçol i després van poder observar amb els seus telescopis la Lluna i Saturn des d’esta muntanyeta de la Serra Calderona.

La següent convocatòria de la "Tardor de Natura a La Costera", programa d’activitats impulsat per AE-Agró amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, serà el pròxim dissabte 11 de novembre. Eixe dia revisarem amb La Granja de Bitxos les caixes-niu per a ocells i els hotels per a insectes que tenim instal·lats en este paratge natural municipal.

A més a més, et recordem que este mes de novembre AE-Agró i l’Ajuntament de Puçol et convidem, amb la col·laboració del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València, a descobrir la Marjal dels Moros i la seua espectacular avifauna. Concretament els diumenges 5, 12, 19 i 26 de novembre, quan organitzarem visites guiades a la Marjal dels Moros d’11:00 a 13:30 hores. Així que ja saps: este mes de novembre t’esperem a Puçol per a gaudir de la muntanya i la marjal!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Tardor de Natura a La Costera de Puçol

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?