Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Notícies > Voluntariat universitari i pràctiques d’empresa en AE-Agró

Pam a pam

Voluntariat universitari i pràctiques d’empresa en AE-Agró

Col·labora en l’estudi, la defensa i la conservació de la natura!!!

dimecres 15 de novembre de 2017, per  AE-Agró

Un curs més, els estudiants de la Universitat de València (UV) podran obtindre crèdits col·laborant amb Acció Ecologista-Agró en diferents projectes d’estudi, conservació i defensa de la natura. Concretament, a través del programa de voluntariat universitari i de l’experiència APS (Aprenentatge Servei). A més a més, durant el curs 2017-18, els alumnes de Biologia i de Ciències Ambientals de la UV també podran realitzar les seues pràctiques d’empresa amb AE-Agró. Les dues opcions que t’oferim són l’aiguamoll artificial del Tancat de la Pipa, àrea de reserva ubicada en el cor de l’Albufera de València, i La Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara.

El passat dissabte, 11 de novembre, la Delegació per a Estudiants i el Servei d’Informació i Dinamització d’Estudiants (SeDI) de la Universitat de València (UV) va celebrar un dels seus tallers de dinamització del voluntariat universitari en matèria de medi ambient. Com en cursos anteriors, la cita va comptar amb la participació d’Acció Ecologista-Agró, que va explicar els diferents projectes d’estudi, conservació i defensa de la natura amb els quals poden col·laborar els alumnes del programa de voluntariat universitari i de l’experiència APS (Aprenentatge Servei).

Durant el curs 2016-2017, per exemple, vam comptar amb un estudiant de la UV que va realitzar 20 hores de voluntariat universitari al Paratge Natural Municipal de La Costera de Puçol. I, en el marc de la pionera i innovadora experiència APS, també vam tindre en esta muntanyeta de la Serra Calderona a dos universitaris que van desenvolupar una dinàmica d’educació ambiental i creació artística. Els tres van rebre dos crèdits ECTS, un per l’assistència a les sessions de formació i altre per col·laborar amb AE-Agró.

A més a més, si ets estudiants de Biologia o Ciències Ambientals de la UV, este curs també tens la possibilitat de realitzar amb nosaltres les teues pràctiques d’empresa (270 hores). Les dues opcions que t’oferim són l’aiguamoll artificial del Tancat de la Pipa, àrea de reserva ubicada en el cor del Parc Natural de l’Albufera de València, i La Casa Penya de Sagunt, el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara.

El passat curs vam comptar amb dos universitaris que van realitzar les seues pràctiques d’empresa a La Casa Penya, on van tindre l’oportunitat de posar el seu granet d’arena en la conservació de la Marjal d’Almenara. Esta zona humida ha aconseguit convertir-se en un referent d’excel·lència mediambiental gràcies al treball, pam a pam, d’AE-Agró. Tasca que, com tantes altres, no haguera sigut possible sense la col·laboració de la societat civil, voluntaris, amants de la natura i universitaris com tu. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Desmilitaritzem l’educació, desmilitaritzem Expojove!

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?