Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Jornada d’ecologia acústica a La Casa Penya

La Casa Penya

Jornada d’ecologia acústica a La Casa Penya

Vine a viure, sentir i descobrir els sons de la marjal!!!

diumenge 17 de desembre de 2017, per  AE-Agró

DIUMENGE 17 DE DESEMBRE: La Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) et convidem a participar en l’última activitat de la tardor a La Casa Penya. Concretament, en la jornada d’ecologia acústica que organitzarem el diumenge 17 de desembre en el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara.

La cita arrancarà a les 11:00 hores amb una xerrada sobre esta matèria a càrrec de Pedro Montesinos i Ángel Bereje. Després, a les 12:00 hores, tindrem un taller d’identificació de cants d’aus amb Ángel Bereje, ornitòleg d’AE-Agró. I per als més menuts, a la mateixa hora, tallers infantils amb Calderona Viva. A més a més, tota la jornada formarà part d’un programa radiofònic especial de Ciudad Prohibida.

Per a participar en esta activitat sobre ecologia acústica, no cal inscripció prèvia. Però, si vols rebre més informació sobre La Casa Penya, concertar una visita per a grups, per a escoles o necessites realitzar qualsevol altra consulta, envia un correu electrònic a visitescasapenya@gmail.com o telefona al 960 263 617. Vine a viure, sentir i descobrir els sons de la marjal!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : "Viu la Marjal", una experiència única per a descobrir la Marjal d’Almenara

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?