Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Dissabte de portes obertes a La Costera de Puçol

Horta Nord

Dissabte de portes obertes a La Costera de Puçol

Visita guiada i ecojocs a l’Aula Natura d’esta muntanyeta de la Serra Calderona

dissabte 16 de desembre de 2017, per  AE-Agró

DISSABTE 16 DE DESEMBRE: Amb motiu del programa d’activitats "Tardor de Natura a La Costera", el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord i l’Ajuntament de Puçol et convidem este dissabte, 16 de desembre, a una nova jornada de portes obertes en este paratge natural municipal. La cita consistirà a realitzar una visita guiada per esta muntanyeta de la Serra Calderona, durant la qual explicarem els valors mediambientals de La Costera i el treball de custòdia del territori que realitza AE-Agró.

A més a més, amb la col·laboració de Kyrios Educación, obrirem l’Aula Natura de La Costera, on els més menuts podran divertir-se amb ecojocs durant tot el matí. Esta segona jornada de portes obertes de la tardor arrancarà a les 11:00 hores i finalitzarà sobre les 13:30 hores. El punt de trobada per als participants serà l’Aula Multiusos d’este paratge natural municipal (antics Polvorins de Riotinto).

La campanya "Tardor de Natura a La Costera" finalitzarà el pròxim dissabte 23 de desembre amb la ruta teatralitzada Saps com fer un aeroport d’abelles? Este espectacle familiar de Calderona Viva estava programat per al dissabte 2 de desembre, però haguérem d’ajornar-la per l’ona de fred. Per a apuntar-te, només has d’enviar un correu electrònic a info@calderonaviva.com. Però, dóna’t pressa, perquè les places són limitades. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació, pots telefonar al 679 908 238. Vine a viure una tardor de natura a La Costera!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Natura entre marjal i muntanya

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?