Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > Sueca-Muntanyeta dels Sants > Volem més i millors aparcabicis a Sueca

Muntanyeta dels Sants

Volem més i millors aparcabicis a Sueca

Demanem a l’ajuntament que millore i augmente els aparcaments per a bicicletes

dijous 14 de desembre de 2017, per  AE-Agró

El passat 7 de desembre, com cada primer dijous de mes, la Massa Crítica va tornar a rodar pels carrers de Sueca (La Ribera Baixa, València). En esta ocasió, la convocatòria tenia com a objectiu denunciar el mal estat i la manca d’aparcaments per a bicicletes, fet que ha portat a la Muntanyeta dels Sants-Acció Ecologista Agró a demanar per escrit a l’Ajuntament de Sueca que millore i augmente el nombre d’aparcabicis de la localitat. Esperem que esta vegada el consistori ens faça més cas, ja que no és la primera volta que ho sol·licitem. A vore si amb un poc de sort els Reis Mags ens porten per a 2018 nous i millors pàrquings per a les nostres amigues de dos rodes. Aparcar la bici no pot ser un maldecap!!!

Després de demanar la Ciutat 30 en octubre i "menys preses i més respecte" als conductors dels vehicles a motor en novembre, este mes de desembre la campanya "12 masses, 12 crítiques" de la Massa Crítica de Sueca ha denunciat el mal estat i la manca d’aparcaments per a bicicletes en esta localitat de La Ribera Baixa. Concretament, ho va fer el passat dijous, 7 de desembre.

Eixe dia els participants en esta bicicletada mensual, que té com a objectiu reivindicar els drets dels ciclistes i promoure un model de ciutat més sostenible, van visitar alguns dels actuals aparcabicis de Sueca. Per exemple, els del Casal Jove i els del Centre de Salut que, com la majoria de pàrquings ciclistes del municipi, són incòmodes, insegurs i poc pràctics.

La mala qualitat dels aparcabicis de la ciutat ha portat a la Muntanyeta dels Sants-Acció Ecologista Agró a exigir per escrit a l’Ajuntament de Sueca que millore els actuals i augmente el seu nombre total. Volem anar en bici a tots els llocs i ara este desig és una quimera per la manca generalitzada d’infraestructures ciclistes en la localitat.

Quin poble volem? Un poble ple de fums i de soroll? O un poble més respectuós amb les persones i el medi ambient? Nosaltres volem un poble verd, on aparcar la bici no siga un maldecap. Així que esperem que esta vegada el consistori ens faça més cas i que els Reis Mags ens porten per a 2018 pàrquings decents per a les nostres amigues de dos rodes.

Biciexcursió a l’Albufera i inspecció de la tardor al Xúquer

A més a més de realitzar la petició de més i millors aparcaments per a bicis, durant les últimes setmanes la Muntanyta dels Sants-AE Agró ha organitzat una biciexcursió al Parc Natural de l’Albufera de València i també ha realitzat la inspecció de la tardor a l’Assut de Sueca del Riu Xúquer. La biciexcursió va ser el passat dissabte 25 de novembre i el seu recorregut ens va portar a visitar llocs emblemàtics del parc natural com El Palmar i la Devesa del Saler.

La inspecció de la tardor a l’Assut de Sueca, activitat que forma part del Projecte Rius de la Fundació Limne, va ser el dimecres 1 de novembre. Eixe dia vam mesurar diferents paràmetres de qualitat de l’aigua, com per exemple el ph, l’oxigen o els nitrats, i també vam identificar macroinvertebrats que ens ajuden a conéixer l’estat de salut d’este tram del Xúquer. En primavera, com fem tots els anys, tornarem al riu per a continuar amb este projecte de ciència ciutadana. Fins aleshores, vos animem a participar en la resta d’activitats de la Muntanyeta dels Sants!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Volem el Camí del Xúquer i el volem esta legislatura!

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?