Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Capvespre de la Pipa: "Mindfulness" a l’Albufera

Custòdia del Territori

Capvespre de la Pipa: "Mindfulness" a l’Albufera

Passeig meditatiu pel parc natural per a experimentar els beneficis del silenci

divendres 29 de desembre de 2017, per  AE-Agró

DIVENDRES 29 DE DESEMBRE: Ja estem finalitzant 2017, el qual esperem haja sigut molt profitós i haja estat ple de satisfaccions i aprenentatges per tots i totes. Enguany Acció Ecologista-Agró i SEO/BirdLife, les dues entitats que custodiem el Tancat de la Pipa del Parc Natural de l’Albufera de València, volem acomiadar l’any amb vosaltres en esta àrea de reserva de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX). Per això, vos convidem a participar en una nova convocatòria dels Capvespres de la Pipa.

La cita serà este divendres, 29 de desembre, a les 16:00 hores, quan vos oferim una oportunitat de connectar amb nosaltres i la natura mitjançant la introducció a la pràctica del Mindfulness (atenció conscient). De la mà de Gisela Casao, professora de Tai Chi i Qi Qong, gaudirem d’un passeig meditatiu pel Tancat de la Pipa, experimentant els beneficis del silenci.

La jornada finalitzarà amb la contemplació d’un magnífic capvespre als arrossars inundats de l’Albufera, on descobrirem la màgia i la importància ecològica de la inundació hivernal. Si vols participar o demanar més informació d’esta activitat, envia un correu electrònic a visitas@tancatdelapipa.net. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Pipa, protagonista de "L’Albufera de les Aus"

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?