Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Massa Crítica de Sueca

Muntanyeta dels Sants

Massa Crítica de Sueca

Bicicletada per a promoure una ciutat més segura, saludable i sostenible

dijous 4 de gener de 2018, per  AE-Agró

DIJOUS 4 DE GENER: Com cada primer dijous de mes, el pròxim 4 de gener la Massa Crítica pedalejarà pels carrers de Sueca (La Ribera Baixa, València) per a reivindicar una major presència i protecció de les bicicletes. I, així, reduir la gran quantitat de molèsties que ocasionen els vehicles motoritzats: soroll, embussos, inseguretat, contaminació atmosfèrica...

A més a més, amb motiu de la campanya "12 masses, 12 crítiques", proposarem una acció concreta a favor de la mobilitat sostenible a Sueca. En octubre vam demanar la Ciutat 30, en novembre "menys preses i més respecte" als conductors dels vehicles a motor i en desembre més i millors aparcabicis. La reivindicació de gener encara és un secret, que desvetlarem la pròxima setmana.

Des de la Muntanyeta dels Sants-Acció Ecologista, entitat promotora de la Massa Crítica de Sueca, t’animem a participar en esta bicicletada mensual. El punt de trobada per als participants serà la Plaça de l’Ajuntament, on t’esperem a les 19:00 hores. Vine a pedalejar per una Sueca més segura, saludable i sostenible!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Volem un pont, no un "florero"

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles