Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Visita guiada a La Casa Penya

La Casa Penya

Visita guiada a La Casa Penya

Este hivern vine, viu i descobrix el centre mediambiental de la Marjal d’Almardà!!!

diumenge 14 de gener de 2018, per  AE-Agró

DIUMENGE 14 DE GENER: Arranca un 2018 carregat de natura a La Casa Penya, on la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró ha programat, amb la col·laboració dei l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), un complet calendari d’activitats. L’Objectiu? Doncs, que visites, visques i descobrisques el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. Amb este repte, et convidem a participar en diferents convocatòries per a tot tipus de públic.

Este és el cas, per exemple, de les visites guiades a La Casa Penya que la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró celebrarà cada dos caps de setmana. La primera visita guiada de l’any serà este diumenge, 14 de gener. Esta cita està pensada per a amants de la natura, veïns, turistes i curiosos que vulguen descobrir els tresors naturals dels ecosistemes mediterranis litorals: la platja, el saladar i la marjal. L’activitat, a més a més de la visita al centre, inclou un passeig per la Finca de Penya, una reserva de fauna silvestre custodiada per AE-Agró.

Per a participar en esta jornada de natura i marjal, que començarà a les 11:00 hores i acabarà a les 13:30 hores, no cal inscripció prèvia. Però, si vols rebre més informació, concertar una visita per a grups o necessites realitzar qualsevol altra consulta, envia un correu electrònic a visitescasapenya@gmail.com o telefona al 960 263 617. T’esperem a la marjal per a compartir un hivern de natura. Vine, viu i descobrix La Casa Penya!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Casa Penya s’obri a les escoles

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?