Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Pequetrail de La Costera

Horta Nord

Pequetrail de La Costera

Amb esta activitat arranca un hivern verd en el paratge natural de Puçol

dissabte 13 de gener de 2018, per  AE-Agró

DISSABTE 13 DE GENER: Amb motiu del Picaio Cim Trail, Cor i Muntanya Puçol organitza el Pequetrail de La Costera, una cursa de muntanya infantil que es celebrarà este dissabte, 13 de gener, al paratge natural municipal de Puçol. L’activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol i la participació d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord, entitat que custodia esta muntanyeta de la Serra Calderona.

Concretament, AE-Agró instal·larà un punt informatiu en l’aula multiusos del paratge i realitzarà una visita guiada per a explicar el treball que realitza en La Costera. A més a més, amb la col·laboració de Kyrios Educación, també oferirem un taller sobre residus per als participants en esta cursa infantil de muntanya.

Si vols participar en esta activitat, consulta el següent enllaç: Picaio Cim Trail. I recorda que per a accedir a La Costera s’habilitarà un servei gratuït d’autobús, de 9:00 a 13:30 hores, des del poliesportiu municipal de Puçol. I que també pots vindre en bicicleta.

Amb esta jornada de natura i esport arranca un hivern verd en esta muntanyeta de la Serra Calderona, on AE-Agró Horta Nord convocarà quatre activitats més: el Dia de l’Arbre (27 de gener), el Dia de l’Arbust (10 de febrer), una jornada d’observació astronòmica (24 de febrer) i el taller infantil Detectius de la Natura (10 de març). T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Costera suma més de 800 visites en 2017

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?