Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Colla Verda: Plantació i neteja al Delta del Palància

Voluntariat Ambiental

Colla Verda: Plantació i neteja al Delta del Palància

T’esperem este hivern en el riu per a conservar i potenciar els seus valors naturals

dissabte 20 de gener de 2018, per  AE-Agró

DISSABTE 20 DE GENER: Conservar i millorar els valors naturals del Palància. Este és el repte de la Colla Verda per a l’inici de 2018. I amb este objectiu el projecte de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) i Acció Ecologista-Agró ha programat tres activitats hivernals en el riu, un espai verd que amb la implicació de les administracions i la ciutadania pot esdevindre en una meravellosa illa de biodiversitat urbana.

La primera cita de la Colla Verda amb el Palància serà el dissabte 20 de gener. Eixe dia et convidem a participar en una plantació de vegetació autòctona en el Delta. Concretament, pintarem de verd la desembocadura del riu amb espècies de flora dunar i lliris grocs (Iris pseudacorus). A més a més, també aprofitarem la jornada per a netejar el Delta, on malauradament encara trobem massa residus.

El punt de trobada per als voluntaris serà el final del passeig marítim del Port de Sagunt, on t’esperem a les 10:30 hores. Per a participar només has de contactar amb la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró enviant un correu a agromorvedre@gmail.com o telefonant pels matins al 960 263 617. Vine i ajuda’ns a construir un riu viu!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Coordinadora de Dones i la Colla Verda pinten de verd i d’igualtat el Delta

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?