Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Mercat de producció agrícola de proximitat "De l’Horta a la (...)

Pam a pam

Mercat de producció agrícola de proximitat "De l’Horta a la Plaça"

Vine a descobrir el Banc de Palla d’Arròs de l’Albufera de València!!!

diumenge 11 de febrer de 2018, per  AE-Agró

DIUMENGE 11 DE FEBRER: El pròxim diumenge 11 de febrer, de 10:00 a 16:00 hores, la Plaça de l’Ajuntament de València albergarà, per tercer any consecutiu, el mercat de producció agrícola de proximitat "De l’Horta a la Plaça". Esta iniciativa, que organitza la Regidoria d’Agricultura, Horta i Pobles del Cap i Casal amb el Consell Agrari Municipal, anava a celebrar-se el passat diumenge 28 de gener. Però, es va ajornar per la pluja.

Este mercat, que és una mostra de la diversitat d’activitats econòmiques i socials que tenen base a l’Horta de la ciutat de València i la seua àrea d’influència, comptarà amb parades de productes agrícoles frescos i elaborats, així com de materials artesanals relacionat amb l’Horta. A més a més, en esta cita també participaran projectes relacionats amb l’agroecologia.

Este és el cas, per exemple, del Banc de Palla d’Arròs de l’Albufera de València, iniciativa impulsada per Acció Ecologista-Agró i L’Aixada com Eixida. Et convidem a visitar el mercat "De l’Horta a la Plaça" per a descobrir esta experiència agroecològica, que esta temporada ha aconseguit empacar 30.000 bales de palla que, en lloc de ser cremades com un rebuig agrícola, han servit per a múltiples projectes socioambientals.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : 40 entitats socials reclamem recuperar la ZAL per a la ciutat

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles