Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Passeig solidari en barca pel llac de l’Albufera

Custòdia del Territori

Passeig solidari en barca pel llac de l’Albufera

Vine a celebrar el Dia Mundial de les Zones Humides!!!

dissabte 10 de febrer de 2018, per  AE-Agró

DISSABTE 10 DE FEBRER: Un any més, amb motiu del Dia Mundial de les Zones Humides, l’Associació Cultural de Vela Llatina organitza un passeig solidari en barca pel Parc Natural de l’Albufera de València. La cita, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alfafar serà este dissabte, 10 de febrer. L’activitat inclou una visita al Tancat de la Pipa, àrea de reserva de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) que custodiem SEO/BirdLife i Acció Ecologista-Agró.

Per a participar en esta jornada de solidaritat i natura has d’inscriure’t en Sac del Barri d’Orba o a l’Ajuntament d’Alfafar (96 318 21 26). Recorda que has d’aportar aliments no peribles a benefici de Cáritas i que les places són limitades. Així que apunta’t ja!!! El punt de trobada serà la seua de l’Associació de Vela Llatina d’Alfafar, que es troba ubicada junt el parc de bombers del Saler i on t’esperem a les 10:30 hores.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Capvespre de palla i fum a l’Albufera

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles