Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Assemblea General d’AE-Agró

Pam a pam

Assemblea General d’AE-Agró

Benvolgudes amigues, benvolguts amics, socis i sòcies

dissabte 24 de febrer de 2018, per  AE-Agró

DISSABTE 24 DE FEBRER: Ens dirigim a vosaltres com cada any per a convocar-vos a l’Assemblea General Ordinària d’Acció Ecologista-Agró, que tindrà lloc el dissabte 24 de febrer a la seu de la Casa Verda de València, al carrer Portal de la Valldigna, NÚM. 15, baix. L’Assemblea es celebrarà a partir de les 10:30 hores en primera convocatòria i a les 11:00 hores en segona. Els punts de l’ordre del dia seran els següents:

  • 1. Aprovació de l’Acta de l’Assemblea General Ordinària de 2017.
  • 2. Informe de gestió de l’any 2017.
  • 3. Informe i aprovació, si és procedent, dels comptes de 2017.
  • 4. Presentació i aprovació, si és procedent, del pressupost per a 2018.
  • 5. Renovació de càrrecs de la Comissió Permanent.
  • 6. Proposta de commemoració dels 30 anys d’AE-Agró.
  • 7. Precs i preguntes.

La documentació dels punt 3 i 4, comptes i balanços de 2017 i la proposta dels pressupostos per a 2018, els podreu trobar en la secció d’informació econòmica, pressupostària i estadística del Portal de Transparència d’AE-Agró. L’Acta de l’Assemblea General Ordinària de 2017 la tens com a document adjunt d’este article. Així que procedirem directament a l’aprovació d’estos punts, si ningú no presenta correccions. Podeu fer-nos arribar les propostes de modificació de l’Acta a lhorta@accioecologista-agro.org. Vos recomanem que llegiu la documentació abans d’acudir a la reunió.

Com tots els anys, les comissions de treball, els projectes i els col·lectius comarcals o locals exposaran la tasca realitzada durant 2017 i els objectius que tenen fixats per al futur, on podrem veure, opinar i participar d’estes exposicions. L’assistència a l’Assemblea comporta el repte de poder decidir sobre el funcionament de l’organització i el privilegi d’escoltar a la resta de companys i companyes, per això la importància que trobem que té esta cita per a tots els membres de l’organització.

Com sempre, a través de la web, Facebook i Twitter (@AEAgro) podeu accedir a bona part de la informació que es tractarà el dia 24 de febrer, com l’Acta de l’Assemblea General Ordinària de 2017 i els comptes de l’associació. Per a poder debatre entre tots i totes estaria bé que li pegareu una ullada als documents abans de la reunió.

Per descomptat, també podeu acudir a la Casa Verda per a informar-vos i recollir les butlletes d’inscripció per a convidar els vostres amics i amigues a fer-se socis d’AE-Agró, ja que l’acció i participació de qui formem el col·lectiu és la base de la seua existència. I la capacitat d’influència, junt a les quotes, ens donen i garantixen la independència de l’associació respecte els poders polítics i econòmics.

Finalment, vos recordem que és important que actualitzeu les vostres dades, tant les fiscals com les bancàries, per a beneficiar-vos de les avantatges que suposa que AE-Agró siga Entitat d’Utilitat Pública des de l’any 2015. Ho podeu fer enviant un correu electrònic a lhorta@accioecologista-agro.org.

Moltes gràcies pel vostre suport i esperem trobar-nos el dia 24 de febrer, rebeu les nostres salutacions.

València, 7 de febrer de 2018.

Comissió Permanent d’Acció Ecologista-Agró.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Què has de fer per a deduir-te la quota d’AE-Agró en la declaració de la renda?

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?