Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Voluntariat ambiental en els filtres verds del Tancat de la (...)

Custòdia del Territori

Voluntariat ambiental en els filtres verds del Tancat de la Pipa

Per Sant Valentí celebra amb nosaltres el teu amor per la natura!!!

dimecres 14 de febrer de 2018, per  AE-Agró

DIMECRES 14 DE FEBRER: Esta setmana arranca el programa de voluntariat ambiental del Tancat de la Pipa, àrea de reserva ubicada en el cor del Parc Natural de l’Albufera de València i que es troba sota la custòdia del territori d’Acció Ecologista-Agró i SEO/BirdLife. La cita serà este dimecres, 14 de febrer, quan et convidem a celebrar Sant Valentí amb nosaltres per a demostrar el teu amor per la natura.

El voluntariat, que serà de 10:00 a 13:00 hores, consistirà a retirar tamarits (Tamarit gallica) dels filtres verds del Tancat de la Pipa. El motiu? Doncs, facilitar el creixement de la vegetació aquàtica depuradora, amb la qual millorem la qualitat de l’aigua de l’Albufera de València. Este és el cas, per exemple, dels lliris grocs (Iris pseudacorus).

Si vols participar en este voluntariat, que compta amb el suport de l’Ajuntament de València i de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX), entitat propietària del Tancat de la Pipa, només has d’enviar un correu electrònic a visitas@tancatdelapipa.net. Vine a celebrar Sant Valentí amb nosaltres i a demostrar el teu amor per la natura!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Localitzem una nova espècie exòtica invasora al Tancat de la Pipa

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?