Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > MEDI: Lliurament de premis i projecció dels documentals guanyadors

Pam a pam

MEDI: Lliurament de premis i projecció dels documentals guanyadors

T’esperem a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia!!!

dijous 15 de febrer de 2018, per  AE-Agró

DIJOUS 15 DE FEBRER: MEDI, el nou certamen audiovisual que impulsa la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Alcúdia (La Ribera Alta, València), celebra este dijous, 15 de febrer, l’acte de lliurament de premis. La cita serà a les 19:00 hores a la Casa de Cultura de l’Alcúdia (Plaça Tirant lo Blanc, S/N), on a més a més es projectaran els documentals guanyadors de la primera edició.

Este concurs ha comptat amb la col·laboració i la participació en el jurat d’Ecologistas en Acción, Xúquer Viu, Samaruc Digital i Acció Ecologista-Agró. MEDI aspira a consolidar-se com una finestra al món per als treballs audiovisuals que tenen el medi ambient valencià com a protagonista i, així, convertir-se en una eina de conscienciació sobre la necessitat de preservar el nostre entorn.

T’esperem el pròxim dijous a l’Alcúdia per a conéixer els guanyadors de la primera edició de MEDI, vore els documentals i compartir una vesprada de natura i de reflexió sobre la relació que s’establix entre la creació audiovisual i el medi ambient com a escenari d’acció. Perquè qui coneix el territori no el destruïx!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : El concurs de fotografia i curtmetratges de València en Bici ja té guanyadors

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?