Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Colla Verda: Jornada de restauració ambiental al Riu Palància

Voluntariat Ambiental

Colla Verda: Jornada de restauració ambiental al Riu Palància

Vine a plantar vegetació autòctona i a instal·lar caixes-niu per a ocells insectívors!!!

dissabte 17 de febrer de 2018, per  AE-Agró

DISSABTE 17 DE FEBRER: Conservar i millorar els valors naturals del Palància. Este és el repte de la Colla Verda per a l’inici de 2018. I amb este objectiu el projecte de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) i Acció Ecologista-Agró ha programat tres activitats hivernals en el riu, un espai verd que amb la implicació de les administracions i la ciutadania pot esdevindre en una meravellosa illa de biodiversitat urbana.

La primera cita de la Colla Verda amb el Palància va ser el passat dissabte 20 de gener, quan vam plantar flora dunar autòctona i vam netejar el Delta. I este dissabte, 17 de febrer, et convidem a participar en la segona convocatòria d’esta campanya hivernal de voluntariats: una jornada de restauració ambiental a la zona dels eucaliptus del Port de Sagunt.

Concretament, durant este voluntariat plantarem en este racó del Palància vegetació autòctona, com oms (Ulmus minor) i baladres (Nerium oleander), i també instal·larem caixes-niu per a ocells insectívors. L’activitat arrancarà a les 10:30 hores. El punt de trobada serà el final del passeig marítim del Port de Sagunt. Per a participar només has de contactar amb la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró enviant un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com o telefonant pels matins al 960 263 617. Vine i ajuda’ns a construir un riu viu!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Colla Verda conquesta el Castell de Sagunt

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?