Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Dia de l’Arbre al Tancat de la Pipa

Custòdia del Territori

Dia de l’Arbre al Tancat de la Pipa

Vine a plantar salzes al Parc Natural de l’Albufera de València!!!

dissabte 17 de febrer de 2018, per  AE-Agró

DISSABTE 17 DE FEBRER: L’hivern és la millor època de l’any per a plantar arbres i arbustos i que puguen créixer amb força a partir de la primavera. Per això, vos convidem a participar este dissabte, 17 de febrer, en la celebració del Dia de l’Arbre al Tancat de la Pipa, àrea de reserva ubicada en el cor del Parc Natural de l’Albufera de València i custodiada per Acció Ecologista-Agró i SEO/BirdLife.

Plantarem salzes (Salix sp). Concretament a la senda que discorre pels aiguamolls artificials del Tancat de la Pipa. Així aconseguirem enriquir l’hàbitat i, a més a més, crearem una barrera natural per a prover-nos d’ombra i minimitzar l’impacte de les visites sobre la fauna de la reserva.

La plantació, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de València i de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX), entitat propietària del Tancat de la Pipa, començarà a les 11:30 hores. Per a participar només has d’enviar un correu electrònic a visitas@tancatdelapipa.net. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Capvespre de palla i fum a l’Albufera

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?