Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Notícies > "Aljezares, alma verde" guanya la primera edició de MEDI

Pam a pam

"Aljezares, alma verde" guanya la primera edició de MEDI

Els documentals "La Mola és nostra" i "Anfibios valencianos" compartixen el segon premi d’este concurs audiovisual organitzat per l’Ajuntament de l’Alcúdia

dilluns 19 de febrer de 2018, per  AE-Agró

El passat dijous, 15 de febrer, es van lliurar els guardons de la primera edició de MEDI, el nou certamen audiovisual que impulsa l’Ajuntament de l’Alcúdia (La Ribera Alta, València). El documental Aljezares, alma verde, realitzat per Sergio Girona, va ser el guanyador del concurs. El segon premi el van compartir Anfibios valencianos de Javier Burgos i La Mola és nostra, treball realitzat per David Segarra i el Col·lectiu de Joves de La Coma. Des d’Acció Ecologista-Agró, com a entitat col·laboradora de MEDI, volem felicitar a l’Ajuntament de l’Alcúdia per obrir una finestra al món per als treballs audiovisuals que tenen el medi ambient valencià com a protagonista i també donar l’enhorabona als tres documentals premiats.

La Casa de Cultura de l’Alcúdia (La Ribera Alta, València) va acollir el passat dijous, 15 de febrer, l’entrega de premis de MEDI, un concurs audiovisual que aspira a consolidar-se com una eina de conscienciació sobre la necessitat de preservar el nostre entorn. En esta primera edició, el guanyador va ser Aljezares, alma verde. Este documental, realitzat per Sergio Girona i que va rebre un premi de 600 euros, ens descobrix el Paratge Natural Municipal de Los Algezares d’Asp (Vinalopó Mitjà, Alacant), un sorprenent i espectacular oasi.

El segon premi de MEDI el van compartir Anfibios valencianos de Javier Burgos i La Mola és nostra, treball realitzat per David Segarra i el Col·lectiu de Joves de La Coma. El documental de Javier Burgos ens presenta les diferents espècies de granotes, gripaus i tritons del País Valencià i ens alerta del seu silenciós però constant declivi. La Mola és nostra ens relata la lluita veïnal del Barri de La Coma de Paterna contra el megacentre comercial Puerto Mediterráneo. Els dos treballs van rebre un premi de 400 euros.

Els tres documentals guanyadors es van projectar durant l’acte de lliurament de premis de MEDI, que va comptar amb la participació d’Andreu Salom, alcalde l’Alcúdia; Paco Sanz, regidor de Medi Ambient; Pilar Huertas, regidora d’Educació; Tomàs Pérez, president de Xúquer Viu; Pedro Domínguez, portaveu d’Ecologistas en Acción; Álvaro Olavarría, director de Samaruc Digital; i Miguel Crespo, cap de comunicació d’Acció Ecologista-Agró.

Des d’AE-Agró, com a entitat col·laboradora de MEDI, volem felicitar a l’Ajuntament de l’Alcúdia per esta iniciativa, que obri una finestra al món per als treballs audiovisuals que tenen el medi ambient valencià com a protagonista. I també volem donar públicament l’enhorabona als tres documentals premiats.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : MEDI, el concurs audiovisual del Medi Ambient valencià

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?