Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > La Costera de Puçol: Taller infantil "Detectius de la Natura"

Horta Nord

La Costera de Puçol: Taller infantil "Detectius de la Natura"

T’esperem amb esta nova proposta dels companys de Calderona Viva

dissabte 10 de març de 2018, per  AE-Agró

DISSABTE 15 D’OCTUBRE: Vols que el teu menut es convertisca en un CSI de la natura??? Doncs, vine el pròxim dissabte, 10 de març, al Paratge Natural Municipal de La Costera de Puçol (Horta Nord, València) i participa en el taller infantil dels companys de Calderona Viva Detectius de la Natura.

La cita serà a les 11:00 hores en l’Aula Multiusos de La Costera. En esta muntanyeta de la Serra Calderona, que custodia Acció Ecologista-Agró Horta Nord, investigarem sis escenaris diferents de "crims en la natura" per a esbrinar qui es va menjar què i per què. L’objectiu? Que grans i menuts aprenguen a identificar els rastres de diverses espècies de fauna del nostre territori.

Si vols participar en esta activitat de la campanya "Hivern Verd a La Costera", organitzada per AE-Agró Horta Nord amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, només has d’enviar un correu electrònic a info@calderonaviva.com. Però, dóna’t pressa, perquè les places són limitades. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Dia de l’Arbust a La Costera de Puçol

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?