Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Colla Verda: Plantació i instal·lació de caixes-niu al Riu Palància

Voluntariat Ambiental

Colla Verda: Plantació i instal·lació de caixes-niu al Riu Palància

Et necessitem per a millorar els valors naturals de l’Assut de Pedres Blaves

dissabte 10 de març de 2018, per  AE-Agró

DISSABTE 10 DE MARÇ: La Colla Verda de Sagunt (Camp de Morvedre, València) tanca este cap de setmana la seua campanya de voluntariats hivernals al Riu Palància amb una jornada de restauració ambiental a l’Assut de Pedres Blaves. La cita serà este dissabte, 10 de març, i consistirà a plantar baladres (Nerium oleander) i a eliminar vegetació exòtica invasora, com per exemple paleres (Opuntia ficus-indica).

A més a més, durant l’activitat també instal·larem caixes-niu per a ocells insectívors i hotels per a insectes. L’objectiu? Doncs, facilitar la presència d’espècies de fauna que ens reporten beneficis ambientals. Este és el cas del totestiu (Parus major), una xicoteta au que s’alimenta del cuc del pi (Thaumetopoea pityocampa). O el de les abelles solitàries i les marietes, insectes que també ens ajuden al control de diferents tipus de plagues.

Esta convocatòria del projecte de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt i Acció Ecologista-Agró compta amb la col·laboració del Centre per a la Investigació i Experimentació Forestal (CIEF) de la Generalitat Valenciana i de La Granja de Bitxos. El punt de trobada serà l’Assut de Pedres Blaves, on t’esperem a les 10:30 hores. Per a participar només has d’enviar un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com o telefonar pels matins al 960 263 617. Vine i ajuda a la Colla Verda a potenciar els valors naturals del Palància!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : El Palància, un riu sec però ple de vida

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?