Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Dia Mundial de les Zones Humides al Port de Catarroja

Custòdia del Territori

Dia Mundial de les Zones Humides al Port de Catarroja

Activitat solidària que inclou una visita al Tancat de la Pipa

dissabte 10 de març de 2018, per  AE-Agró

DISSABTE 10 DE MARÇ: Un any més, l’Associació Vela Llatina Els Peixcadors i la Comunitat de Pescadors de Catarroja celebren el Dia Mundial de les Zones Humides amb una convocatòria solidària al Port de Catarroja. La cita serà este dissabte, 10 de març, i arrancarà a les 9:00 hores, quan s’obrirà un banc d’aliments no peribles a la seu de l’Associació Vela Llatina Els Peixcadors de Catarroja.

Per a participar en esta activitat, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Catarroja, només has de fer la teua aportació al banc, que després donarà els aliments a Cáritas.

A les 10:00 hores, la Comunitat de Pescadors de Catarroja oferirà una xerrada sobre l’ús tradicional dels aiguamolls en el Parc Natural de l’Albufera de València. I després, a les 11:00 hores, es realitzarà un passeig en barca pel parc natural que inclourà una visita al Tancat de la Pipa, àrea de reserva de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) que custodiem Acció Ecologista-Agró i SEO/BirdLife.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Pipa, protagonista de "L’Albufera de les Aus"

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?