Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Eliminació de tamarits en els filtres verds del Tancat de la (...)

Custòdia del Territori

Eliminació de tamarits en els filtres verds del Tancat de la Pipa

Desafia a les supersticions i participa en este voluntariat ambiental!!!

dimarts 13 de març de 2018, per  AE-Agró

DIMARTS 13 DE MARÇ: Estem ja a les portes de la primavera i ho volem celebrar desafiant les supersticions i la mala sort. Per això, este dimarts, 13 de març, convoquem un nou voluntariat ambiental al Tancat de la Pipa, àrea de reserva ubicada en el cor del Parc Natural de l’Albufera de València i que es troba sota la custòdia del territori d’Acció Ecologista-Agró i SEO/BirdLife.

L’activitat, que serà de 10:00 a 13:00 hores, consistirà a retirar tamarits (Tamarit gallica) dels filtres verds del Tancat de la Pipa. El motiu? Doncs, facilitar el creixement de la vegetació aquàtica depuradora, amb la qual millorem la qualitat de l’aigua de l’Albufera de València. Este és el cas, per exemple, dels lliris grocs (Iris pseudacorus).

Si vols participar en este voluntariat, que compta amb el suport de l’Ajuntament de València i de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX), entitat propietària del Tancat de la Pipa, només has d’enviar un correu electrònic a visitas@tancatdelapipa.net. Així que ja saps, dimarts 13, ni et cases ni t’embarques. Però, vine a treballar a la marjal!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : El Tancat de la Pipa, un exemple d’innovació per a la sostenibilitat

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?