Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Educació ambiental > La Casa Penya > La Casa Penya obrirà tots els diumenges

La Casa Penya

La Casa Penya obrirà tots els diumenges

Vine, viu i descobrix el centre mediambiental de la Marjal d’Almardà!!!

dijous 22 de març de 2018, per  AE-Agró

A partir del pròxim 25 de març, la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró obrirà tots els diumenges La Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), AE-Agró programarà visites guiades a La Casa Penya i també jornades especials dirigides a diferents tipus de públics. La primera d’estes jornades serà el diumenge de Pasqua, 1 d’abril, quan Kyrios Educación realitzarà una activitat infantil inspirada en les aventures de Félix Rodríguez de la Fuente. Així que ja saps, esta primavera t’esperem a La Casa Penya per a descobrir-te els tresors naturals de la Marjal d’Almardà!!!

Encara no coneixes La Casa Penya? Doncs, ara ho tens més fàcil que mai per a viure i descobrir el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. A partir del pròxim 25 de març, la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró programarà activitats en La Casa Penya tots els diumenges. Concretament, visites guiades dirigides a amants de la natura, veïns, turistes i curiosos que vulguen descobrir els tresors naturals dels ecosistemes mediterranis litorals: la platja, el saladar i la marjal.

Estes visites, que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) i que abans eren cada dos setmanes, mantenen l’horari de sempre, d’11:00 a 13:30 hores, i inclouen un passeig per la Finca de Penya. Esta reserva de fauna silvestre, que AE-Agró custodia junt al centre, està equipada amb tres miradors per a l’observació d’aus. Durant la visita els participants també podran descobrir l’antiga era, la roda hidràulica, el cicle del conreu de l’arròs i l’exposició permanent de La Casa Penya.

A més a més de les visites guiades, esta primavera la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró començarà a organitzar jornades especials per a diferents tipus de públics. La primera serà el diumenge de Pasqua, 1 d’abril. Eixe dia ens visitarà Kyrios Educación amb la seua Operació Samaruc. Durant esta activitat infantil, inspirada en les aventures de Félix Rodríguez de la Fuente, els més menuts "rescataran" i coneixeran més a fons diferents espècies amenaçades de la península ibèrica. Per exemple, el samaruc (Valencia hispanica) i el linx (Lynx pardinus).

Per a participar en les activitats dels diumenges a La Casa Penya no cal inscripció prèvia. Però, si vols rebre més informació, concertar una visita de dimecres a divendres per a grups o necessites realitzar qualsevol altra consulta, envia un correu electrònic a visitescasapenya@gmail.com o telefona pels matins al 960 263 617. Esta primavera vine, viu i descobrix el centre mediambiental de la Marjal d’Almardà!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Casa Penya s’obri a les escoles

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?