Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Portal de Transparència > Informació institucional, organitzativa i de planificació > Comissió Permanent > Acta reunió març 2018

Comissió Permanent

Acta reunió març 2018

dijous 12 d’abril de 2018, per  AE-Agró

Reunida la Comissió Permanent d’Acció Ecologista-Agró a la Casa Verda de València, el dimecres 7 de març de 2018, amb la presència de Jorge Mateos (Camp de Morvedre) com a president, Quique Meseguer (Comissió Forestal) com a tresorer, Iban Roure (Camp de Morvedre) com a sectretari i Alberto Maravall (València en Bici), Cristina Navarro (Comissió de l’Aigua) i Eva Tudela (La Ribera) com a vocals. Disculpa assistència Patricia Callaghan (Comissió de Territori) com a vocal. S’aprova l’acta de la reunió de febrer i es tracten els següents temes:

Designació de càrrecs de la nova Comissió Permanent

Reunida per primera vegada la nova Comissió Permanent d’Acció Ecologista-Agró després de l’Assemblea General Ordinària de l’associació, celebrada el passat mes de març, es designen i signen els següents càrrecs: Jorge Mateos, president; Quique Meseguer, tresorer; Patricia Callaghan, secretària; i Cristina Navarro, Alberto Maravall, Iban Roure i Eva Tudela, vocals.

Campanya "Entitat d’Utilitat Pública i noves quotes de socis"

La Comissió Permanent aprova una campanya interna i personal amb les sòcies i els socis per a explicar els beneficis fiscals de ser Entitat d’Utilitat Pública (EUP) i proposar una pujada de quota. Per a desenvolupar esta iniciativa, caldrà contractar una persona temporalment. La seua tasca serà la de telefonar un a un els socis per a explicar en què consistix ser EUP i els beneficis fiscals que comporta per als socis, a fi d’aconseguir que pugen la seua quota.

S’acorda contractar una persona per una mitja jornada durant un mes amb un sou brut de 1.000 euros aproximadament. El perfil de la persona a contractar ha de respondre a les necessitats següents: que conega les respostes fiscals i també les comissions, col·lectius i treball d’AE-Agró.

S’acorda informar de l’oferta als actuals treballadors de l’associació per a conéixer disponibilitats i vore si algun perfil encaixa. El contracte hauria de fer-se abans del cobrament de la pròxima quota de socis. Per tant, hauria de desenvolupar-se esta campanya en el mes d’abril. Cal contactar amb l’assessoria laboral per a preparar el contracte

Grup Google de la Comissió Permanent

S’acorda crear un grup de Google com a canal de comunicació de la Comissió Permanent. També que les reunions siguen el primer dimecres de cada mes a les 18:30 hores. Es proposa i també s’aprova crear un grup de Google més ampli per a consultes que requerisquen suport. Es tracta d’un grup d’experts o òrgan consultiu amb les sòcies i socis més actius de les comissions de treball i dels col·lectius comarcals.

Vaga i manifestació feminista "8M: Juntes som més!"

La nova Comissió Permanent reafirma la participació de l’associació en la vaga i la manifestació feminista del 8 de març. A més a més, es presenta la pancarta que portarem amb motiu de la marxa "8M: Juntes som més!".

Conferència "Lluita ciutadana contra l’estafa Castor"

Una sòcia proposa portar a València a Alfons Pérez, membre de l’Observatori del Deute en la Globalització (ODG), i que oferisca una conferència sobre la querella criminal contra els responsables de l’estafa del Castor. Hauríem de pagar-le el viatge i l’estada a València. S’acorda donar suport a la proposta. Però, necessitem encara més informació: pressupost total de la conferència, participació o no d’altres entitats, lloc per a l’acte, data concreta...

Acord social per l’aigua en defensa dels nostres rius i per l’aigua pública

La Comissió Permanent acorda firmar el manifest estatal "Acord social per l’aigua en defensa dels nostres rius i per l’aigua pública".

València Ciutat Amable

La Comissió Permanent aprova abonar la factura pendent de Fem Comboi Gràfic, que són els encarregats de la creativitat i el disseny gràfic del projecte València Ciutat Amable, iniciativa impulsada per València en Bici-AE Agró. També s’aprova pagar el lloguer de l’auditori del Jardí Botànic de la Universitat de València (UV) per l’acte de presentació de València Ciutat Amable, malgrat que en principi la cessió de l’espai anava a ser gratuïta. El cost s’imputa al projecte i s’enviarà un escrit a la UV per a mostrar el nostre malestar.

Pàgina web d’AE-Agró

Es fa balanç de la situació en la qual es troba la nova pàgina web de l’associació, a hores d’ara en construcció, i s’acorda enviar un correu electrònic als companys i companyes implicades en este projecte per a reprendre el treball.

Consell Municipal de Medi Ambient de València

La Comissió Permanent acorda participar en el Consell Municipal de Medi Ambient de València. Falta designar el representant i lliurar la documentació abans del 14 de març.

Arbres del Carrer Bailén

La Comissió Permanent acorda traslladar este assumpte a la Comissió de Territori de l’associació.

Augment de sou de la treballadora de l’oficina de la Casa Verda

La Comissió Permanent aprova apujar el sou de la treballadora encarregada de l’oficina central de la Casa Verda, la seu a València d’AE-Agró. S’acorda augmentar el sou fins als 1.300 euros mensuals.

*Esta acta va ser aprovada per la Comissió Permanent d’AE-Agró en la seua reunió mensual, celebrada a la Casa Verda de València el dimecres 11 d’abril de 2018, amb la presència de Jorge Mateos (Camp de Morvedre) com a president, Quique Meseguer (Comissió Forestal) com a tresorer, Iban Roure (Camp de Morvedre) com a secretari i Patricia Callaghan (Comissió de Territori), Alberto Maravall (València en Bici) i Cristina Navarro (Comissió de l’Aigua) com a vocals. Disculpa assistència Eva Tudela (La Ribera) com a vocal.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Acta reunió febrer 2018

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?