Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Educació ambiental > La Casa Penya > La Casa Penya ja té pàgina web

La Casa Penya

La Casa Penya ja té pàgina web

Et convidem a visitar-la i descobrir la Marjal d’Almenara!!!

dijous 19 d’abril de 2018, per  AE-Agró

El passat dimecres, 18 d’abril, la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) vam presentar la campanya de voluntariats que la Colla Verda realitzarà esta primavera a la Marjal dels Moros i la programació de La Casa Penya per als pròxims mesos. I, a més a més, vam aprofitar esta cita per a presentar també la pàgina web de La Casa Penya, una nova ferramenta per a donar a conéixer la Marjal d’Almardà-Almenara i les activitats que desenvolupa AE-Agró en este centre d’educació i voluntariat ambiental. Com no, durant este acte també vam celebrar la recent inclusió de la Marjal d’Almenara en la llista Ramsar d’aiguamolls d’importància internacional.

Fins ara, podies trobar informació de La Casa Penya en la pàgina web d’Acció Ecologista-Agró i en el blog de la Comissió d’Educació Ambiental de la nostra associació. Però, des d’esta setmana, el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara ja té la seua pròpia web, gràcies al contracte per a la custòdia del territori i l’ús públic de La Casa Penya signat en 2017 per AE-Agró i l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València).

La direcció de la pàgina web és http://lacasapenya.com/ i en ella trobaràs informació de La Casa Penya, la Reserva de Fauna Silvestre de la Finca de Penya, la Marjal d’Almenara i de les zones humides en general. Així, per exemple, pots visitar un mapa interactiu per a entendre el fràgil equilibri dels aiguamolls litorals valencians. I també una secció per a vore l’evolució del seu paisatge des de l’Edat Antiga fins als nostres dies.

A més a més, si navegues per la web de La Casa Penya descobriràs la gran biodiversitat de fauna i flora que alberga la Marjal d’Almenara, el seu patrimoni hidràulic i els punts d’interés d’esta zona humida que, este mes d’abril, ha sigut inclosa en la llista Ramsar d’aiguamolls d’importància internacional. També trobaràs una secció sobre el cultiu de l’arròs, ja que este centre mediambiental és una antiga casa arrossera que encara conserva la roda hidràulica i el sequer.

Tots estos continguts són fixes i formen part de l’exposició permanent instal·lada a La Casa Penya. Així que són un magnífic recurs didàctic per a professors i alumnes. La web, a més a més, disposa d’una agenda amb el calendari d’esdeveniments i també una secció amb enllaços a les activitats ja realitzades. La idea és retroalimentar esta secció amb els continguts de La Casa Penya que publiquem periòdicament en la web d’AE-Agró i en el blog d’Educació Ambiental de la nostra associació.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Casa Penya obrirà tots els diumenges

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?