Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Colla Verda: Jornada de restauració ambiental a la Marjal dels (...)

Voluntariat Ambiental

Colla Verda: Jornada de restauració ambiental a la Marjal dels Moros

Vine i ajuda’ns a recuperar este xicotet però valuós aiguamoll!!!

dissabte 12 de maig de 2018, per  AE-Agró

DISSABTE 12 DE MAIG: Després d’embellir el Grau Vell amb lliris grocs (Iris pseudacorus) i pins blancs (Pinus halepensis) en abril, la Colla Verda et convida a posar de nou el teu granet d’arena en la recuperació de la Marjal dels Moros després de l’incendi del passat mes de gener. Concretament el pròxim dissabte 12 de maig, quan el projecte de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) i Acció Ecologista-Agró convoca la seua segona activitat primaveral en este xicotet però valuós aiguamoll.

La cita serà una jornada de restauració ambiental que es desenvoluparà en la zona litoral de la marjal, que malauradament també va patir els efectes del foc. Amb la col·laboració d’AE-Agró Horta Nord, plantarem lliris grocs en séquies i canals. I, a més a més, col·locarem cartells per a minimitzar les molèsties que alguns visitants generen a la colònia nidificant d’ocells d’este aiguamoll. Com ja sabrás, l’incendi va cremar les passarel·les de fusta de l’itinerari de la marjal i ara la gent travessa per llocs molt sensibles per a l’avifauna, que ja ha començat el seu període reproductor.

Si vols participar en esta activitat, que començarà a les 10:30 hores a la Gola de l’Estany de Puçol, només has de contactar amb la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró enviant un correu a agromorvedre@gmail.com o telefonant pels matins al 960 263 617. Vine i ajuda’ns a recuperar i conservar els valors naturals de la Marjal dels Moros!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Colla Verda migra a la Marjal dels Moros

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles