Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > La Casa Penya: Cens del Projecte Gambeta

La Casa Penya

La Casa Penya: Cens del Projecte Gambeta

Participa en esta iniciativa de ciència ciutadana!!!

dijous 10 de maig de 2018, per  AE-Agró

DIJOUS 10 DE MAIG: En 2017, Acció Ecologista-Agró va posar en marxa el Projecte Gambeta, el germà menut del Projecte Emys. Concretament, vam estrenar esta nova iniciativa de ciència ciutadana a la Finca de Penya, la reserva de fauna silvestre de la Marjal d’Almardà-Almenara, on vam constatar la presència de la Palaemonetes zariquieyi.

Enguany, tornem a llançar este voluntariat ambiental. La primera cita a la Marjal d’Almardà serà este dijous, 10 de maig, quan hem quedat a les 17:00 hores a La Casa Penya de Sagunt (Camp de Morvedre, València) per a realitzar un nou cens. Per a participar no cal inscripció prèvia. Però, si vols rebre més informació o necessites realitzar qualsevol altra consulta, telefona pels matins al 960 263 617 o envia un correu a visitescasapenya@gmail.com. T’esperem en esta nova aventura mediambiental!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : El declivi de la gambeta

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles