Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Projecte Emys a Xiva: Cens de tortugues al Barranc del Pelós

Voluntariat Ambiental

Projecte Emys a Xiva: Cens de tortugues al Barranc del Pelós

Ajuda’ns a estudiar la població de Mauremys leprosa del Club de Golf El Bosque!!!

dissabte 26 de maig de 2018, per  AE-Agró

DISSABTE 26 DE MAIG: Per cinqué any consecutiu, el Projecte Emys d’Acció Ecologista-Agró et convida a participar en el seguiment de la població de tortugues d’aigua ibèriques (Mauremys leprosa) del Barranc del Pelós (Xiva, La Foia de Bunyol). Concretament, tornarem a censar la població que sobreviu en este barranc al seu pas pel Club de Golf El Bosque, on les tortugues d’aigua ibèriques competixen amb espècies exòtiques invasores que posen en perill la seua conservació.

Per a esta nova cita del Projecte Emys amb el Barranc del Pelós, que inaugura la campanya 2018 d’este voluntariat ambiental, comptarem amb la col·laboració dels companys de la Plataforma per a la Protecció i la Conservació de la Serra de Xiva, que se sumen per quart any consecutiu a esta iniciativa de ciència ciutadana. A més a més, també col·labora la Conselleria de Medi Ambient i el Centre Integrat Públic de Formació Professional de Xest i l’Institut d’Educació Secundària La Moreria de Mislata.

El primer voluntariat serà este divendres, 18 de maig, a les 9:00 hores, i consistirà a col·locar els mornells i les trampes flotants amb les quals es realitzarà el seguiment de la població de Mauremys leprosa del Club de Golf El Bosque. Després realitzarem l’estudi d’esta població de tortugues d’aigua ibèriques el dimecres 23 de maig (9:00 hores), el dissabte 26 de maig (10:00 hores) i el dimecres 30 de maig (9:00 hores). Si vols participar, telefona al 617 501 575. T’esperem per a tortuguejar!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Projecte Emys 2017: Informe Xiva

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?