Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > La Casa Penya: Visita teatralitzada a la Finca de Penya

La Casa Penya

La Casa Penya: Visita teatralitzada a la Finca de Penya

Vine a descobrir l’ànima de la marjal amb Calderona Viva!!!

diumenge 27 de maig de 2018, per  AE-Agró

DIUMENGE 27 DE MAIG: Esta primavera, Acció Ecologista-Agró vol que visques d’una manera diferent La Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. Per això, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) i Calderona Viva, hem programat per al diumenge 27 de maig una visita teatralitzada a la Finca de Penya, la reserva de fauna silvestre de la Marjal d’Almardà.

Esta activitat per a tota la família començarà a les 11:00 hores a La Casa Penya, des d’on acompanyarem a la nàiade Marina, la nimfa de la marjal, en un divertit i apassionant recorregut per la Finca de Penya. L’objectiu? Buscar entre totes i tots la seua tiara perduda, la corona que li conferix poders per a protegir l’ànima de la marjal.

Per a participar en esta visita teatralitzada, que Calderona Viva estrenarà a La Casa Penya, no cal inscripció prèvia. Però, si vols rebre més informació o necessites realitzar qualsevol altra consulta, telefona pels matins al 960 263 617 o envia un correu a visitescasapenya@gmail.com. Vine a descobrir i viure l’ànima de la marjal!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Jornada sobre agricultura i marjal a La Casa Penya

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles