Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Mindfulness entre boves al Tancat de la Pipa

Custòdia del Territori

Mindfulness entre boves al Tancat de la Pipa

T’esperem en esta nova jornada de voluntariat ambiental en el cor de l’Albufera!!!

dissabte 2 de juny de 2018, per  AE-Agró

DISSABTE 2 DE JUNY: Acció Ecologista-Agró i SEO/BirdLife, les dues entitats que custodiem el Tancat de la Pipa, vos convidem a una nova jornada de voluntariat ambiental en esta zona de reserva del Parc Natural de l’Albufera de València. Concretament, vos proposem submergir-vos en la nostra selva marjalera per a viure una experiència sensorial en silenci i ajudar-nos a millorar la gestió de la vegetació palustre d’este aiguamoll artificial.

Esta cita, finalment, serà el dissabte 2 de juny, de 10:00 a 13:00 hores, i comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de València i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX), administració propietària del Tancat de la Pipa. Per a participar en esta jornada de mindfulness entre boves (Typha angustifolia) només has d’enviar un correu electrònic a visitas@tancatdelapipa.net.

A més a més de la gestió passiva i silenciosa de la vegetació, prepararem planters de bova per a millorar l’orla vegetal de les nostres llacunes i, així, afavorir la nidificació d’espècies d’aus com la fotja (Fulica atra), el sivert (Netta rufina) o la Xitxarra mostatxuda (Acrocephalus melanopogon). T’esperem en el Tancat de la Pipa per a gaudir d’un matí de marjal i mindfulness en el cor de l’Albufera!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Fang, arròs i aus a l’Albufera de València

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles