Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Visita guiada i contacontes infantil a La Casa Penya

La Casa Penya

Visita guiada i contacontes infantil a La Casa Penya

Vine a celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient a la Marjal d’Almardà-Almenara!!!

diumenge 3 de juny de 2018, per  AE-Agró

DIUMENGE 3 DE JUNY: Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, Acció Ecologista-Agró et convida a una nova visita guiada a La Casa Penya que, en esta ocasió, inclou també una activitat de contacontes infantil. Concretament a càrrec de La Niñacristal, amb qui els més menuts gaudiran d’un màgic i divertit matí en el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara.

Mentres, els adults realitzaran la visita guiada a La Casa Penya, durant la qual descobriran els tresors naturals dels ecosistemes mediterranis litorals (la platja, el saladar i la marjal) i també el cicle del conreu de l’arròs. La jornada finalitzarà amb un passeig per la Finca de Penya, on podrem observar les diferents espècies d’aus aquàtiques que crien actualment en esta reserva de fauna silvestre.

Esta activitat, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), serà este diumenge, 3 juny, a les 11:00 hores. Per a participar no cal inscripció prèvia. Però, si vols rebre més informació, concertar una visita per a grups o necessites realitzar qualsevol altra consulta, envia un correu electrònic a visitescasapenya@gmail.com o telefona pels matins al 960 263 617. Vine a celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient a la Marjal d’Almardà!!! Viu i descobrix La Casa Penya!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Nou cens del Projecte Gambeta a la Finca de Penya

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles