Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Notícies > A.mun i AE Agró denuncien l’abocament de tubs fluorescents i plaques (...)

Hortanoticias

A.mun i AE Agró denuncien l’abocament de tubs fluorescents i plaques d’uralita al barranc del Carraixet

dimecres 13 de juny de 2018, per  AE-Agró

La formació política A.Mun ha denunciat el deteriorament ambiental que pateix Montcada per no existir cap control respecte a l’abocament de residus sòlids urbans arreu del terme “en nombrosos espais on s’acumula fem, deixalles i enderrocs de construcció”.

11 de junio de 2018

A.mun ha criticat que solars i altres espais s’han convertit en “abocadors incontrolats que es van omplint de fem fins que queden reblits, com passa al Camí Fondo de la Marquesa. A més, en la zona urbana en general, però de forma més intensa als barris perifèrics, els llocs on es localitzen els contenidors de fem també són abocadors a xicoteta escala, com el barri de Masies). Això està generant un cost econòmic important al consistori, ja que cal netejar-ho de manera periòdica”.

La culminació de la insensibilitat, segons A.mun Montcada es l’estat en què es troba el Barranc del Carraixet, “que s’ha transformat en un abocador il·legal incontrolat. Està ple d’enderrocs, plàstics i tot tipus de fem. Recentment hi ha hagut un abocament de tubs fluorescents i també de plaques d’uralita (fibrociment), ambdós materials potencialment molt tòxics que necessiten un processat especial per al seu tractament”.

A-mun ha recordat que l’organització ecologista AE-Agró, dintre d’una campanya sobre l’ús de productes fitosanitaris, ha enviat a l’alcaldessa de Montcada una sol·licitud d’entrevista per tal que explique les mesures que l’alcaldia ha pres enfront de l’ús de fitosanitaris al municipi “peró AE Agrò no ha tingut cap resposta per part de l’alcaldia”.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La notícia en Hortanoticias

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?